• Snowcamps Herfstvakatie in Val Senales

  Snowcamps Herfstvakatie in Val Senales

  Lekker vier dagen op wintersport met jouw vrienden? Snowcamps regelt verder alles en zorgt dat het goed verloopt. Samen beleef je een onvergetelijke vakantie. Deze snowcamps trip is kan speciaal op verzoek worden samengesteld voor scholieren in de herfstvakantie. Je gaat naar Val Senales, Italië waar je verblijft in een supergezellig hotel***, met wi-fi en een prachtig zwembad op loopafstand van de lift! Een gondel brengt je direct naar 3100 meter, waar je in het gletsjerskigebied komt met mooie blauwe pistes. Iets lager liggen leuke, speelse rode en zwarte afdalingen.

 • Snowcamps Easter Trip (13 - 16 jaar)

  Snowcamps Easter Trip (13 - 16 jaar)

  Lekker met de Paasdagen een paar dagen op wintersport met jouw vrienden? Snowcamps regelt verder alles en zorgt dat het goed verloopt. Samen beleef je een onvergetelijke vakantie. Deze snowcamps trip is speciaal op verzoek samengesteld voor brugklassers die in Rotterdam op school zitten en gaat naar het leuke overzichtelijke skigebied Axamer Lizum waar wij verblijven in een supergezellig hotel, direct aan de piste! Wel zo makkelijk, want het wordt een verkorte Snowcamps editie met maar drie dagen boarden en skiën, wel zo fijn dat je elke dag dat je er bent van begin tot eind op de piste kunt staan. 29 maart tot 2 april 2018

 • Eras Snowcamps Trip 2018

  Eras Snowcamps Trip 2018

  Deze Snowcamps Trip is speciaal samengesteld voor scholieren van het vierde jaar van het Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam. Zij wilden een leuke, gezellige reis waar zij samen in één accommodatie bij elkaar kunnen verblijven . Ik heb voor hen een appartementencomplex gevonden in het centrum van een levendig dorpje in Italië, op loopafstand van de pistes en de liften. De afgelopen jaren heeft Sauze d'Ouix enorm aan populariteit gewonnen. Dit is te danken aan de combinatie van een uitgestrekt skigebied, Italiaanse gastvrijheid en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Alleen voor scholieren van groep 4 van het Erasmiaans.


 • Snowcamps Winterberg Special (3 dgn)

  Snowcamps Winterberg Special (3 dgn)

  Snowcamps Winterberg Special Onze * nieuwe * Snowcamps Wintersport Special, voor kids van 14 tm 16 jaar, is van vrijdag in januari (vertrek om 16u vanuit Rotterdam) t/m zondag (je bent thuis rond 22.30). Tijdens de snowcamps wintersportspecial zal onze Snowcamps Crew meegaan op de piste én met de groep skiën en boarden zodat er 24/7 begeleiding is, ook op de piste. Verblijf is twee nachten op basis van logies, ontbijt en 1 x avondeten. Op zaterdagavond organiseren wij een feest met eigen DJ. Vervoer per luxe touringcar, keurmerk touringcarbedrijf. De liftpas is voor het hele skigebied van winterberg, 2 dagen. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden dus zorg dat jij en je vrienden erbij zijn! Vol = Vol.