Over snowcamps.nl

Welkom op Snowcamps.nl!
Wat leuk dat je meer wilt weten over ons.
 
Snowcamps.nl is in 2014 gestart omdat wij steeds meer aanvragen krijgen voor een vakantie voor de kids, waarbij de ouders thuis kunnen blijven. Al een aantal jaar geleden zijn wij gestart met Family Jam, evenementen voor ouders & kinderen. Tijdens die weken waren we al gestart met een speciaal tienerprogramma, nu bieden we vook wintersportvakanties aan voor kids in verschillende leeftijdscattegoriën tussen 11 en 17 jaar. Meestal worden de Camps uitgevoerd op verzoek van een school of vriendengroep; de deelnemers 'kennen' elkaar vaak al (of via via) en vinden het leuk om juist samen met elkaar een super leuke wintersportvakantie te hebben. De reizen op de site zijn voorbeelden zodat je een idee hebt van de mogelijkheden. Snowcamps worden door ons eigen team georganiseerd en uitgevoerd i.s.m. professionele partijen zoals locale skischolen en een aantal voortreffelijke specialisten. Bestemmingen kunnen verschillen en naar wens worden ingevuld. Alle Snowcamps begeleiders hebben ervaring met werken met kids en een groot aantal is, naast gediplomeerd snowboard- en/of skileraar, ALO OF CIOS gediplomeerd. De meesten kennen we al heel goed, omdat zij vele malen hebben meegedraaid.

We hebben hier een aantal mogelijke Snowcamps hier op een rij gezet, om het voor jou makkelijk te maken. Snowcamps hebben 100% snow & fun Snowcamps.nl garantie! 
 
Onafhankelijk & persoonlijk 
Snowcamps is 100% onafhankelijk en kan jou, geheel objectief, voor jou het perfecte snowcamps evenement organiseren voor jou en je vrienden! Wil je met jouw school of team een eigen snowcamps organiseren? Wij helpen je er graag bij.

Groetjes,


Sylvia Kirschenmann - Family Jam & Snowcamps.nl